Familie Kopi

SHOPPING I VALDRES

Fagernes er regionsenteret i Valdres og her kan du oppleve shopping i små koselige gater, lokale unike butikker og mulighet for kultur og aktivitet. 

Kafeer og spisesteder er det mange av i byen. Spør gjerne i butikkene hvor de vil anbefale deg å spise. Det er litt avhengig av dine preferanse, tid på døgnet og året. Ønsker du lokalmat eller noe raskt og enkelt til hele familien.

Selvfølgelig finner du også vinmonopol, skredder, frisører, eiendomsmeglere, banker, kino, bibliotek, galleri og byens rådhus/kulturhus.

Midt i sentrum finner du et kjøpesenter, Fagernes Senter, med 20 butikker. www.fagerneskjopesenter.no.

Der har vi bokhandel, apotek, elektronikk, bakeri og kaffebar  samt et godt utvalg av butikker innen mote/tekstil og interiør.

KULTURBYEN FAGERNES

Valdres er kjent for mange festivaler gjennom hele året. Flere av disse finner sted på Fagernes og størst av dem alle er Norsk Rakfiskfestival  - alltid første helgen i november - den MÅ du få med deg!

LOKAL HANDEL

Butikkene i sentrum har felles gavekort som er flott å gi bort i gave. Da støtter du i tillegg lokalhandel. Les mer under fanen for gavekort.

PARKERING

All parkering i sentrum er GRATIS. P-plassene er merket langtid eller 3 timers begrensning. Kommer du med bobil er det flere store p-områder.

 

Arrangementer

I Fagernes arrangeres en rekke arrangementer, hele året rundt. Uansett hva du er interessert i, vil du alltid finne et arrangement i Fagernes som passert for deg. Her kan du virkelig se hva Fagernes har å by på!

IMG 0432 2