Her finner du et bildegalleri fullt av bilder fra rundt omkring i herlige Fagernes. Fagernes er en by med mye å tilby, både sommer og vinter. 

Foto: Thilla Masdal

Parken og området rundt

Parken i Fagernes er et perfekt sted for lek og moro, men også en avslappende dag i solen. Med tre store lekestativer, er dette et fantastisk sted for barna å løpe rundt og ha det gøy, og om været tillater det er det også bademuligheter med et deilig strandområde. Og om ballspill er det som frister mest, er det ikke noe problem å ta i bruk volleyballnettet.

Dersom vennegjengen har lyst til å samles er parken også et perfekt sted for dette, enten man tar i bruk en av de mange benkene på området eller tar med seg et piknikteppe, er parken en flott plass for å treffes, uansett alder. 

 

Vesleøya

Vesleøya er en liten øy, som ligger bare noen meter unna parken. Øya nås via en sjarmerende hvit gangbro. Her har du mange muligheter uansett sesong, enten du vil bade, gå tur eller bare nyte de flotte omgivelsene.

Skateparken

Her er det god plass til å boltre seg og utvikle ferdighetene sine på hjul. I skateparken er du velkommen uansett hvilket nivå du er på. Det er også en fin plass å treffe folk med like interesser. 

Nærbilder fra Fagernes

Et lite innblikk på de små tingene du kan se i Fagernes. Enten det er selvdyrkede grønnsaker, vakre blomster, delikat mat eller dyreliv, er Fagernes også et sted for de små men minneverdige øyeblikkene. 

Byvandring i Fagernes

Fagernes er en perfekt kombinasjon av både kultur, natur og aktiviteter. Du kan ta en morgentur i vakker natur, dra på handletur og gå på kino, alt med gangavstand til hverandre. 

Valdres folkemuseum

Valdres folkemuseum ble etablert i 1901, er et av de største friluftsmuseene i Norge og fyrtårnet for reiselivet i Valdres. 

Her finner du over 100 historiske hus og anlegg i et vakkert kulturlandskap på Storøya ved Fagernes. En unik atmosfære som forteller om livet på gårdene før i tida. Hovedsatsingene ved museet er folkemusikk, bunad og bygningsvern.

Du kan vandre rundt på egen hånd, eller forhåndsbestille omvisning ute i friluftsmuseet. Griser, høner, sauer og kyr går ute på beite om sommeren. Du kan gå en flott natursti rundt museet langs vannkanten. Hele runden er 1,7 kilometer lang, og underveis kan du lese om dyreliv, planter, historie og tradisjoner.

https://valdresmusea.no

Fagernes kjøpesenter

Fagernes kjøpesenter tilbyr flotte butikker proppfulle av inspirasjon midt i Valdres! Mellom inntrykkene kan du roe ned på deres populære café, kose deg med hjemmelaget mat og tilbringe tid med venner og familie. De tilbyr gratis kundeparkering og anbefaler parkering under tak i P-huset. 

På senteret finner du også de populære rideryrene som barn i alle aldere kan kose seg med, og de er helt gratis å bruke. 

https://fagerneskjopesenter.no/hjem

Campingen

Fagernes Camping ligger idyllisk til ved Strandefjorden, omgitt av grønne furutrær. Med lekeplass, strand, båtutleie og mulighet for fiske, er campingen tilrettelagt for en fin ferie. 

Campingen tilbyr hytter og leiligheter av høy kvalitet og en flott campingplass for campingvogner, bobiler og telt.

Sentrum av byen Fagernes ligger kun 5 minutters gange fra campingplassen.

Fagernes ligger innerst i Valdresdalen og er det perfekte utgangspunkt for vakre turer i naturen. Valdres har mye å by på – både sommer og vinter.

https://www.fagernescamping.no