IMG 0432 2

Parken blir sett på som selve juvelen i Fagernes sentrum, og det er det god grunn til. Parken ligger plassert helt nede ved vannkanten til Strandefjorden og er en fantastisk møteplass for både små og store. 

Parken i Fagernes er et perfekt sted for lek og moro, men også en avslappende dag i solen. Med tre store lekestativer, er dette et fantastisk sted for barna å løpe rundt og ha det gøy, og om været tillater det er det også bademuligheter med et deilig strandområde. Og om ballspill er det som frister mest, er det ikke noe problem å ta i bruk volleyballnettet.

Dersom vennegjengen har lyst til å samles er parken også et perfekt sted for dette, enten man tar i bruk en av de mange benkene på området eller tar med seg et piknikteppe, er parken uansett en flott plass for å treffes, uansett alder. 

Nå skal også fotballsletta, vest for parken få et løft og arbeidet er i gang. Skateparken blir liggende som før og så kommer det en del andre aktiviteter som sykkelbane (pump track), paddletennis og en multisportbane.